Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας δε θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε τη λειτουργία και τη δράση μας.

Γι’ αυτό κι ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που βρίσκεστε στο πλευρό μας και μας στηρίζετε για να υλοποιούμε τα προγράμματά μας, παρέχοντας υπηρεσίες που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών με καρκίνο του μαστού και στην πρόληψη μέσω έγκαιρης διάγνωσης της νόσου στο γενικό γυναικείο πληθυσμό.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να σώζουμε ζωές και να συμβάλλουμε σημαντικά στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση των ποσοστών της νόσου. Και είναι η διάθεσή σας για στήριξη του έργου μας που μας βοηθά στο να συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα.

Με το να γίνετε χορηγός της διοργάνωσης, συμβάλλετε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση μιας ασθένειας που πλήττει περισσότερες από 5.500 γυναίκες ετησίως στην Ελλάδα, γίνεστε μέλος της παγκόσμιας αλυσίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αυξάνετε την κοινωνική ευθύνη της εταιρείας σας -τόσο απέναντι στην κοινωνία όσο και στους εργαζομένους σας και την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Μην ξεχνάτε: Όταν επενδύετε στον αγώνα Greece Race for the Cure®, επενδύετε στη ζωή των συνανθρώπων σας. Στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, κοντά σας, γύρω σας, στο συνάδελφο, το συγγενή, το φίλο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 4180006.