Ειδικές Κατηγορίες Χορηγών

Χορηγός Εθελοντών

Κάμπος Χίου
Χορηγός Εθελοντών

Κάμπος Χίου
Με αγάπη για τη ζωή

Από το 2010, οι χυμοί Κάμπος Χίου υποστηρίζουν αδιάλειπτα το έργο του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού «Άλμα ζωής», δωρίζοντας ένα ποσό από την πώληση κάθε συσκευασίας των Φυσικών Χυμών και μετατρέποντας την προτίμηση των καταναλωτών σε μία πράξη αγάπης.

(περισσότερα…)

Read more...

Χορηγός Δρομέων

Uni-pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ

H UNI-PHARMA ιδρύθηκε πριν από 54 χρόνια από τον Κλέωνα Τσέτη, έναν φαρμακοποιό με όραμα την ισχυρή παρουσία των Ελληνικών εταιρειών στη φαρμακευτική βιομηχανία, πράγμα που κατόρθωσε, μέσω της χρήσης καινοτόμου τεχνολογίας και της έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμακοτεχνικών μορφών.

(περισσότερα…)

Read more...

Χορηγός «Τρέχω για…»

Roche
Χορηγός «Τρέχω για…»

Roche Corporate Presentation

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

(περισσότερα…)

Read more...

Χορηγός Μικρών Δρομέων

ΑΒ Βασιλόπουλος
Χορηγός Μικρών Δρομέων

H AB Βασιλόπουλος, στα 78 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά τροφίμων έχει αποδείξει στην πράξη την υπεύθυνη στάση της απέναντι στην κοινωνία. Με συνέπεια, πραγματοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και δράσεις με στόχο να αγγίζει ουσιαστικά τις ζωές ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας, ενώνοντας τις δυνάμεις της με φορείς που πρωτοπορούν στα πεδία που δραστηριοποιούνται.

(περισσότερα…)

Read more...