Επίσημοι Χορηγοί

Επίσημοι Χορηγοί Greece Race for the Cure® 2018

astrazeneca
euroins

Η Aσφαλιστική Eταιρεία Euroins Insurance Group (EIG) PLC είναι μέλος του Oμίλου Eurohold PLC. Ως Euroins Ελλάδος σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, λόγω του βραβευμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της! Η Euroins Ελλάδος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών της Euroins ξεκίνησε ένα δυσθεώρητο έργο σε όλη την Ελλάδα: τον εξοπλισμό και τη δημιουργία απαραίτητων υποδομών σε 20 σχολεία της χώρας, από Βόρεια Ελλάδα ως τα ακριτικά νησιά μας, και από νηπιαγωγεία έως Λύκεια! Ακόμα, στηρίζει με συνέπεια πυλώνες του ελληνικού αθλητισμού όπως οι πρωταθλητές ποδηλασίας πίστας ΧρήσΗ Aσφαλιστική Eταιρεία Euroins Insurance Group (EIG) PLC είναι μέλος του Oμίλου Eurohold PLC. Ως Euroins Ελλάδος σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, λόγω του βραβευμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της! Η Euroins Ελλάδος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών της Euroins ξεκίνησε ένα δυσθεώρητο έργο σε όλη την Ελλάδα: τον εξοπλισμό και τη δημιουργία απαραίτητων υποδομών σε 20 σχολεία της χώρας, από Βόρεια Ελλάδα ως τα ακριτικά νησιά μας, και από νηπιαγωγεία έως Λύκεια! Ακόμα, στηρίζει με συνέπεια πυλώνες του ελληνικού αθλητισμού όπως οι πρωταθλητές ποδηλασίας πίστας Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης και ο πρώτος οδηγός αγώνων καρτ με αναπηρία στα πόδια Παναγιώτης Παρασκευόπουλος. Ενισχύει σταθερά το έργο των Ιερών Μητροπόλεων πανελλαδικά για την κάλυψη των αναγκών σε ένδυση και συσσίτια απόρων. Δημιουργεί υποδομές και καλύπτει άμεσες ανάγκες σε μονάδες του Ελληνικού στρατού, της Αστυνομίας, του Λιμενικού. Εξοπλίζει πανελλαδικά τα Τμήματα Τροχαίας με υπερσύγχρονα αλκοολόμετρα στον αγώνα υπέρ της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων. Χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα για τα ελληνικά σχολεία που αφορούν την αξία της πρόληψης και του εθελοντισμού. Ακόμη, είναι ο συνεπέστερος αρωγός σε φορείς που ασχολούνται με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το «Θ.Π.Κ. Μέριμνα Πάτρας», το «Άσυλο Ανιάτων» αλλά και αντικαρκινικά σωματεία πανελλαδικά. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης δηλώνει ότι «θα είμαστε παρόντες σε κάθε επιτακτική ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας, από την οποία αντλούμε τη δύναμή μας και σεβόμαστε για τις διαχρονικές αξίες που την διέπουν».

nestlefitness
frezyderm-greecerace-300x300

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

genesispharma

GENESIS Pharma: Η GENESIS Pharma υπήρξε μεταξύ των πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα. Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.
Η GENESIS Pharma δραστηριοποιείται σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς. Διαθέτει σημαντικό εύρος καινοτόμων θεραπειών για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου, όπως το πολλαπλό μυέλωμα, μορφές λευχαιμίας, ο μεταστατικός καρκίνος του παγκρέατος, ο μεταστατικός καρκίνος του μαστού κ.α. Μπορεί, επίσης, να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της πολλαπλής σκλήρυνσης. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στους τομείς της δερματολογίας, ρευματολογίας και της νεφρολογίας.
Για περισσότερες πληροφορίες www.genesispharma.com.

NESCAFE
newbalance
oysho

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 ως μέλος του Ομίλου Inditex. Οι κολεξιόν είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να προσφέρουν στυλ και design, σε συνδυασμό με ποιοτικά υφάσματα και άνεση σε όλες τις σειρές προϊόντων: εσώρουχα, gymwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα.
Η Oysho απευθύνεται στις ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εκτιμούν την ποιότητα και θέλουν να ντύνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Η Oysho συνεχίζει να στηρίζει τον κόσμο του αθλητισμού και του υγιεινού lifestyle. Για ακόμη μια χρονιά, η αλυσίδα ενισχύει το Women’s Race στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και ανανεώνει τη δέσμευσή της στην Ελλάδα, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στο Race for the Cure®, τον Αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού στην Αθήνα, αποδεικνύοντας τη στήριξή της σε αυτό τον κοινό σκοπό.
Η Oysho έχει περισσότερα από 670 καταστήματα σε 54 χώρες, 19 από αυτά στην Ελλάδα. Επίσης λειτουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.oysho.com, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 33 χώρες.

yotuel