Εικόνα2

Η λέξη «βοηθάω» σημαίνει προσφέρω βοήθεια σε κάποιον, καθιστώ τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον, είμαι χρήσιμος καθώς στηρίζω και ενισχύω. Αυτή είναι η ερμηνεία της λέξης, όπως αναφέρεται στο λεξικό. Στην πράξη όμως;

Το τσάι Lipton – μία μάρκα κατεξοχήν «θηλυκή» – της μεγάλης οικογένειας Unilever για ακόμα μία φορά βρίσκεται έμπρακτα δίπλα, ακριβώς εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα είναι κοντά στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, αλλά και στις οικογένειές τους.

Το «γιατί» είναι απλό. Γιατί όπου υπάρχει ανάγκη, η απάντηση είναι η ανθρωπιά. Όπου υπάρχουν άνθρωποι – σύγχρονοι υπερήρωες, όπως όλες εκείνες οι γυναίκες που μάχονται ενάντια στην νόσο, η απάντηση είναι βοήθεια για την ελπίδα. Η δική μας απάντηση, η απάντηση του τσαγιού Lipton λοιπόν είναι η στήριξη.

Πώς; Δημιουργώντας μία σημαντική συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» με σκοπό την ενίσχυση του τόσο σημαντικού έργου του.

Είναι ο δικός μας τρόπος να πούμε «μπορείς» σε όλες τις γυναίκες, αλλά και στις οικογένειές τους που αγωνίζονται διαρκώς.

Μακάρι, να γίνουμε ταυτόχρονα παράδειγμα για όλους, ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Ευχή, ελπίδα και πρακτική μας να κάνουμε κάτι καλό, για έναν κόσμο έστω και λίγο καλύτερο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Lipton, έμπρακτα!

CategoryΓυναίκες
© 2016 Greece Race for the Cure®
Web Design & Web Development by ELED - Interactive Marketing Agency
Follow us: