XYMOI-XIOY-LOGO-SITE

XYMOI-XIOY-LOGO-SITE

Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία “ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ Α.Ε”, ιδρύθηκε το Μάιο του 2009 και δημιούργησε την πλέον σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης χυμών στην Ελλάδα. Αποτελεί έτσι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει ποτέ στο νησί της Χίου.

Το εργοστάσιό μας

Το παλιό εγκαταλειμμένο εργοστάσιο που έστυβε τα χιώτικα εσπεριδοειδή από το 1960, ξαναγεννήθηκε.

Ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και έβαλε μπρος τις 2 νέες υπερσύγχρονες μονάδες του: Τη μονάδα εκχύμωσης και τη μονάδα εμφιάλωσης που λειτουργεί σε τέλεια αποστειρωμένες συνθήκες με την υπογραφή ποιότητας της Tetra Pak®. Ο εξοπλισμός αυτός είναι ικανός να παράγει έως και 120 τόνους χυμού την ημέρα.

Κοπιάσαμε πολύ για να τα κάνουμε τέλεια. Όταν στύψαμε τον πρώτο χυμό μας, σκεφτήκαμε ότι είναι ο πιο δροσιστικός που είχαμε πιει ποτέ.

Η φιλοσοφία μας

Λίγα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για μας.

Στην εταιρία μας, λέμε ότι έχουμε δυο ειδών εργαζόμενους: ανθρώπους και δέντρα. Δουλεύουμε μαζί αρμονικά, με υπομονή και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Αγαπάμε τον εύφορο τόπο μας, τον Κάμπο της Χίου και τιμάμε ό,τι γεννάει.

Στη Χίο μας λένε Καμπούσους.

Διαλέγουμε τα εσπεριδοειδή ελέγχοντάς τα, ένα ένα με τα χέρια και τα μάτια μας.

Η φιλοδοξία μας για το μέλλον είναι πολύ απλή: Να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μας γεμίζει: δηλαδή να στύβουμε χυμούς.

Οι στόχοι μας

 • Να ευχαριστιέστε τους χυμούς μας.
 • Να έρθετε στο νησί μας (για μια βόλτα στον καταπράσινο Kάμπο μας με τα γενοβέζικα αρχοντικά του 14ου αιώνα.)
 • Να υπάρχει αγάπη, σεβασμός και αναγνώριση του κόπου μεταξύ μας.
 • Να απορροφούμε το σύνολο της χιώτικης σοδειάς, ώστε να δίνουμε κίνητρο στους τοπικούς παραγωγούς να συνεχίσουν να καλλιεργούν τη χιώτικη γη.
 • Να απολαμβάνουμε τις βόλτες μας στην προκυμαία της Χίου τα δροσερά βραδάκια του καλοκαιριού.
 • Να δίνουμε μέρος των εσόδων μας σε ευγενείς σκοπούς.
 • Να διαδώσουμε τα χιώτικα προϊόντα σ’ όλο τον κόσμο.

Οι δράσεις μας

«Η παραγωγή μας»:  Αντιμετωπίζουμε τους καταναλωτές μας με σεβασμό εφαρμόζοντας συνεπείς και αυστηρές διαδικασίες παραγωγής με σκοπό την προάσπιση της υγείας τους και την υγεία των εργαζομένων μας.

«Ποιότητα – Γεύση»: Ο χυμός μας παράγεται κάθε φορά με στόχο την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη γεύση και σας προσφέρεται στην πιο σύγχρονη ασηπτική συσκευασία. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη μιας καλής διατροφής.

«Άλμα Ζωής»: Αναγνωρίζοντας  τη σημαντική συμβολή της γυναίκας στον αγροτικό κορμό της πατρίδας μας , υποστηρίζουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την πολυετή προσφορά του στη στήριξη χιλιάδων γυναικών και των οικογενειών τους, καθώς και στην ενημέρωση των γυναικών της χώρας μας για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Τα προϊόντα μας

 • 100% ΦΥΣΙΚOΙ ΧΥΜOΙ ΑΠO ΜΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜEΝΟ ΧΥΜO
 • 100% ΦΥΣΙΚOΙ ΧΥΜOΙ ΑΠO ΣΥΜΠΥΚΝΩΜEΝΟ ΧΥΜO
 • ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΑ
 • ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
© 2016 Greece Race for the Cure®
Web Design & Web Development by ELED - Interactive Marketing Agency
Follow us: