Διακεκριμένος Χορηγός

 

Χάρισε δύναμη για 4η χρονιά!

Το επιτυχημένο Πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» της ΑΒ Βασιλόπουλος και του Pantene, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», συνεχίζει δυναμικά για 4η χρονιά του, μετρώντας στο ενεργητικό του ήδη πάνω από 26.000 κοτσίδες!

Το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τις Ελληνίδες, καλώντας τες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Πώς; Ζητώντας τους να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν την κοτσίδα τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά συγκινητικά. Μέχρι στιγμής πάνω από 26.000 γυναίκες έχουν προσφέρει τις κοτσίδες τους, ενώ η δυναμική του προγράμματος δείχνει αμείωτη αν αναλογιστεί κανείς ότι και τη 3η χρονιά το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από τις γυναίκες που συνέχισαν να προσφέρουν τις κοτσίδες τους.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε τα γράμματα που λαμβάνουμε ειδικά από μικρά παιδιά που δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους και χαρίσουν λίγη από τη δύναμη τους κόβοντας τα μαλλιά τους.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και προωθούνται σε κατασκευαστή περουκών. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την πώλησή τους επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία. Εναλλακτικά, για να μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε, με κάθε συσκευασία Pantene αποκλειστικά από τα ΑΒ, κάνετε 1 δωρεά στο πρόγραμμα. Ήδη 196 γυναίκες έχουν αποκτήσει τη δική τους περούκα. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Γιατί είναι ωραίο να είμαστε όλες δυνατές. Και αυτό ξεκινάει από εσένα!

Χάρισε κι εσύ δύναμη!

Μπες στο https://www.almazois.gr  ή στο https://www.ab.gr/xarise-dynami για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.