Ειδικές Κατηγορίες Χορηγών

Χορηγός Survivors

Pfizer
Χορηγός Survivors

Pfizer Inc: Μαζί για έναν υγιέστερο κόσμο™

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr

Read more...

Χορηγός Εθελοντών

Κάμπος Χίου
Χορηγός Εθελοντών

Κάμπος Χίου
Με αγάπη για τη ζωή

Από το 2010, οι χυμοί Κάμπος Χίου υποστηρίζουν αδιάλειπτα το έργο του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού «Άλμα ζωής», δωρίζοντας ένα ποσό από την πώληση κάθε συσκευασίας των Φυσικών Χυμών και μετατρέποντας την προτίμηση των καταναλωτών σε μία πράξη αγάπης.

(περισσότερα…)

Read more...

Χορηγός Δρομέων

Uni-pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια ΑΒΕΕ

H UNI-PHARMA ιδρύθηκε πριν από 54 χρόνια από τον Κλέωνα Τσέτη, έναν φαρμακοποιό με όραμα την ισχυρή παρουσία των Ελληνικών εταιρειών στη φαρμακευτική βιομηχανία, πράγμα που κατόρθωσε, μέσω της χρήσης καινοτόμου τεχνολογίας και της έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμακοτεχνικών μορφών.

(περισσότερα…)

Read more...

Χορηγός “Τρέχω για…”

Roche
Χορηγός “Τρέχω για…”

Roche Corporate Presentation

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

(περισσότερα…)

Read more...

Χορηγός Μικρών Δρομέων

ΑΒ Βασιλόπουλος
Χορηγός Μικρών Δρομέων

H AB Βασιλόπουλος, στα 78 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά τροφίμων έχει αποδείξει στην πράξη την υπεύθυνη στάση της απέναντι στην κοινωνία. Με συνέπεια, πραγματοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και δράσεις με στόχο να αγγίζει ουσιαστικά τις ζωές ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας, ενώνοντας τις δυνάμεις της με φορείς που πρωτοπορούν στα πεδία που δραστηριοποιούνται.

(περισσότερα…)

Read more...