Ειδικές Κατηγορίες Χορηγών

Ειδικές Κατηγορίες Χορηγών – Greece Race for the Cure® 2018

Χορηγός Δρομέων

Χορηγός Μικρών Δρομέων

Χορηγός Εθελοντών


Χορηγός Δρομέων

intermed-unipharma

UNI-PHARMA & INTERMED στηρίζουν δυναμικά το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ!

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με μεγάλο ενθουσιασμό, η Uni-pharma και η InterMed συμμετέχουν και φέτος στο 10ο Greece Race for the Cure® που οργανώνει το Άλμα Ζωής στις 30 Σεπτεμβρίου για να τιμήσει τις γενναίες γυναίκες που παλεύουν κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά και όσες επιβίωσαν από τη νόσο.

Intermed

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Κλέωνα Τσέτη, με όραμα την ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Ξεκινώντας πριν από 23 χρόνια με την παραγωγή διατροφικών προϊόντων, η εταιρεία έχει φτάσει σήμερα να παράγει για την ελληνική και διεθνή αγορά ευρύτατη γκάμα σκευασμάτων (από οδοντιατρικά, γυναικολογικά και αντιηλιακά, μέχρι διατροφικά, δερμοπαιδιατρικά, και διάδοσης υπερήχων).
Επίσης η InterMed, έχει καταφέρει να εδραιώσει στην αγορά, δυνατά brands, όπως τα UNISEPT, CHLOREXIL, EVA και REVAL και συνεχίζει να αναπτύσσει νέα καινοτόμα προϊόντα που διακρίνονται διεθνώς, όπως το VITAFIX.

Uni-Pharma

H εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 55 χρόνια από τον Κλέωνα Τσέτη, έναν φαρμακοποιό με όραμα την ισχυρή παρουσία των ελληνικών εταιρειών στη φαρμακευτική βιομηχανία, πράγμα που κατόρθωσε, μέσω της χρήσης καινοτόμου τεχνολογίας και της έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμακοτεχνικών μορφών.
Με υψηλής ποιότητας προϊόντα και ισχυρή παρουσία στην ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα, η UNI-PHARMA εδραίωσε τη φήμη μιας βιομηχανίας που παράγει ασφαλή, αποτελεσματικά και προστιθέμενης αξίας προϊόντα, ενώ η έμφαση στην καινοτομία αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον ιατρικό κόσμο.
Η έμφαση επίσης στην ανάπτυξη νέων μεθόδων παραγωγής, έχει ως αποτέλεσμα η Uni-Pharma να λάβει Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πατέντα.


Χορηγός Μικρών Δρομέων

kampos-chiou

Κάμπος Χίου

Κάμπος Χίου & «Άλμα Ζωής»: Μία πράξη αγάπης!

Από το 2010, ο «Κάμπος Χίου» υποστηρίζει αδιάλειπτα το έργο του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Zωής», τόσο ως σταθερός χορηγός στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περίπατο Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όσο και μέσω της συνεχούς πραγματοποίησης cause-related marketing εμπορικών ενεργειών -μετατρέποντας έτσι την προτίμηση των καταναλωτών σε μία πράξη αγάπης.

Αυτή τη χρονιά, η Χυμοί Χίου Α.Ε., μία ελληνική βιομηχανία με βαθιά τοπικό χαρακτήρα αλλά και δυναμικό διεθνή προσανατολισμό, συμμετέχει στο 10ο Greece Race for the Cure® με τον «Κάμπος Χίου» ως Χορηγό Μικρών Δρομέων. Παράλληλα, για όλη τη χρονιά εξακολουθεί μια μεγάλη προωθητική ενέργεια σε super markets της χώρας με 5 προϊόντα φυσικών χυμών και φρουτοποτών, από την πώληση των οποίων μέρος των εσόδων προσφέρεται στο «Άλμα Ζωής».


Χορηγός Εθελοντών

ups

UPS

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η UPS® είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εφοδιαστική αλυσίδα , προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων, όπως τη μεταφορά πακέτων και εμπορευμάτων, τη διευκόλυνση του διεθνούς εμπορίου και την ανάπτυξη και εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των επιχειρήσεων. Με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές, η UPS παραδίδει 19,1 εκατομμύρια πακέτα καθημερινά. Τα συνολικά έσοδα για το 2016 ήταν 61 δισεκατομμύρια δολάρια με συνολικό ετήσιο όγκο 4.9 δισεκατομμυρίων πακέτων και εγγράφων.

ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η UPS εισήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 1976 , με την έναρξη παροχής εγχώριων υπηρεσιών στη Γερμανία. Η UPS έχει αναπτύξει από τότε ένα ολοκληρωμένο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, συνδυάζοντας την τοπική τεχνογνωσία σε κάθε αγορά με τη διεθνή δύναμη και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της UPS. Η UPS εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά της Ελλάδας το 1996, δημιουργώντας δικό της δίκτυο διαχείρισης δεμάτων και εγγράφων.