Επίσημοι Χορηγοί

Επίσημοι Χορηγοί Greece Race for the Cure® 2017

Fitness Nestlé®

Δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé® – Ενέργεια για να προχωράς μπροστά!

Όσο απαιτητική και αν είναι η μέρα, ένα δυνατό ξεκίνημα είναι αυτό που θα μας δώσει την ενέργεια να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά! Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες, ασβέστιο και βιταμίνες Β, όπως μόνο τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé ξέρουν να προσφέρουν!

(περισσότερα…)

LIPTON

Lipton

Το Lipton για 3η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος υποστηρικτής της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, που πρεσβεύει το «Άλμα Ζωής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, στην Ελλάδα.

(περισσότερα…)

Pandora

PANDORA

Οι δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν κεντρικό και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της PANDORA. Μία από τις κοινωνικές δεσμεύσεις της PANDORA αποτελεί και η υποστήριξη φιλανθρωπικών σκοπών, που εμπνέουν την ατομικότητα και τη βελτίωση της ζωής των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

(περισσότερα…)

Oysho

http://www.oysho.com/gr/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-c1498010.html

Oysho

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 ως μέλος του Ομίλου Inditex. Οι κολεξιόν είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να προσφέρουν στυλ και design, σε συνδυασμό με ποιοτικά υφάσματα και άνεση σε όλες τις σειρές προϊόντων: εσώρουχα, gymwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα.

(περισσότερα…)

ΦΑΓΕ

ΦΑΓΕ

 

Η ΦΑΓΕ είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων που παράγει, διανέμει και διαθέτει προς πώληση ένα ευρύ φάσμα γαλακτοκομικών προϊόντων.

(περισσότερα…)