Μέγας Χορηγός

 

Mastercard

Η Mastercard είναι μία εταιρεία τεχνολογίας, με ηγετική θέση στη βιομηχανία πληρωμών. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, είμαστε η κινητήρια δύναμη στην καρδιά του εμπορίου, κάνοντας την παγκόσμια οικονομία ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και πιο διαφανή για όλους. Καταναλωτές, έμποροι, επιχειρηματικοί εταίροι και κυβερνήσεις σε αγορές σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων μας, που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Η αποστολή μας είναι σαφής: Κάθε μέρα, παντού, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν ασφαλείς, γρήγορες κι έξυπνες πληρωμές. Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα των πελατών μας, των κατόχων καρτών και των συνεργατών μας, γι ‘αυτό και είμαστε πρωτοπόροι στην ανάπτυξη νέων και καλύτερων τρόπων για να κρατήσουμε τις πληρωμές ασφαλείς.

Η Mastercard δίνει απεριόριστες δυνατότητες στην καθημερινότητά μας καθώς γίνεται δεκτή σε εκατομμύρια εμπορικά σημεία στην Ελλάδα και τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε οποιοδήποτε ΑΤΜ, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Απολαύστε την εμπειρία του ταξιδιού σας χωρίς το άγχος των μετρητών. Με πάνω από 35,9 εκατομμύρια σημεία σε όλο τον κόσμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Mastercard® όπου και αν ταξιδέψετε κι ανεξαρτήτως νομίσματος. Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και περισσότερο digital, μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιείτε τις online αγορές σας, όλο το 24ωρο, εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία που προσφέρει αυτή η δυνατότητα, ενώ η Mastercard εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, με την κάρτα Mastercard® έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

H Mastercard ενώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τις δυνάμεις της με το Άλμα Ζωής, στηρίζοντας με συνέπεια το Greece Race for the Cure®, έναν ανεκτίμητο θεσμό με στόχο την υποστήριξη γυναικών με πραγματική δύναμη για ζωή.
Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.mastercard.com/gr/consumer/index.html

https://www.facebook.com/MastercardGreece/

https://www.instagram.com/mastercardgr/