Γιατί να συμμετέχω σε ομάδα;

Γιατί να συμμετέχω σε ομάδα;

Γιατί οι ομάδες γράφουν ιστορία!
Φτιάχνοντας την ομάδα σου…

  • Τιμάς τις γυναίκες που είναι αντιμέτωπες με την ασθένεια ή έχασαν τη μάχη από αυτή
  • Συμβάλλεις στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση χιλιάδων γυναικών στη χώρα μας και εμμέσως συμβάλλεις στο να σωθούν ζωές
  • Δείχνεις εμπράκτως την αγάπη και τη φροντίδα σου για τον εαυτό σου και τους γύρω σου
  • Λαμβάνεις ενεργό ρόλο και συμμετοχή στην παγκόσμια αλυσίδα ενάντια στον καρκίνο του μαστού
  • Συμβάλλεις ενεργά στη συγκέντρωση σημαντικών οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων που στοχεύουν στη στήριξη της γυναίκας που νοσεί σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και αν ζει, στη διεκδίκηση του δικαιώματος των ασθενών στην έγκαιρη διάγνωση και δωρεάν θεραπεία και στη μείωση των θανάτων από την ασθένεια
  • Παρακινείς συναδέλφους, φίλους και συγγενείς να ενωθούν για έναν κοινό στόχο
  • Διεκδικείς το βραβείο της μεγαλύτερης ομάδας ανά κατηγορία (Ατομική Πρωτοβουλία, Εταιρεία, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Πρεσβεία, Σύλλογος/Μ.Κ.Ο., Αθλητικό Σωματείο/Γυμναστήριο, Γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού).
  • Διασκεδάζεις!

Τι ιδιαίτερο κάνουν οι ομάδες στο Greece Race for the Cure®?

Πριν το Greece Race for the Cure®

Οι ομάδες «συμμετέχουν» στο Greece Race for the Cure® όλο το Σεπτέμβριο! Είτε με την παρακίνηση νέων μελών, είτε με τη δημιουργία εικαστικών , πανό, με την προώθηση του σκοπού ενάντια στον καρκίνο του μαστού, οι ομάδες «τρέχουν» όλο το Σεπτέμβριο σε ρυθμούς Race!

Οι ομάδες άνω των 10 ατόμων μπαίνουν σε έναν ευγενή ανταγωνισμό, αναρτώνται καθημερινά στο website του αγώνα www.greecerace.gr και διεκδικούν το βραβείο μεγαλύτερης ομάδας ανάλογα με την κατηγορία τους!

Την ημέρα του Greece Race for the Cure®

Την ημέρα του Greece Race for the Cure®, οι ομάδες φωτογραφίζονται μαζί στο ειδικό wall και έχουν ένα όμορφο αναμνηστικό της συμμετοχής τους και του πλήθους των μελών τους.

Μετά το Greece Rsce for the Cure®

Μετά το Greece Race for the Cure® οι ομάδες με καλλιτεχνικές ανησυχίες συμμετέχουν σε διαγωνισμό φωτογραφίας και αφήνουν τον κόσμο να διαλέξει τον καλύτερο!