Είσαι Γιατρός; Γίνε Συνοδοιπόρος Μας!

Συνοδοιπόροι γιατροί

Θέλουμε τους γιατρούς με εμάς, για εμάς!

Εάν είσαι γιατρός, γίνε συνοδοιπόρος στον Αγώνα μας και κάνε ένα δώρο στις ασθενείς σου, προπληρώνοντας για εκείνες τουλάχιστον 20 εγγραφές για τον Αγώνα. Βοήθησέ μας να τιμήσουμε τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ασθένεια!

Γίνε Συνοδοιπόρος Γιατρός!

Με το να γίνεις Συνοδοιπόρος Γιατρός, δίνεις τη δυνατότητα σε περισσότερες γυναίκες να συμμετέχουν δωρεάν στον Αγώνα και Περίπατο Greece Race for the Cure®. Οι survivors είναι η ψυχή του Αγώνα! Στον περσινό Αγώνα Greece Race for the Cure® καταφέραμε να γιορτάσουν μαζί 600 γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού!

Δίνοντας μια δωρεάν εγγραφή του Αγώνα σε κάθε ασθενή σου με καρκίνο μαστού, δείχνεις έμπρακτα τη στήριξή σου στις ασθενείς που παλεύουν με τη νόσο!

Στόχος

Το Πρόγραμμα του Συνοδοιπόρου Γιατρού έχει δημιουργηθεί για να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερες γυναίκες να συμμετάσχουν δωρεάν στον Αγώνα και Περίπατο Greece Race for the Cure®.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα των Συνοδοιπόρων Γιατρών, παρακαλώ επικοινώνησε στο τηλέφωνο του Συλλόγου, 210 41 800 06.