Νewsletter Χορηγών 10ου Greece Race for the Cure®

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 10ου GREECE RACE FOR THE CURE®

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Mastercard

Η Mastercard είναι μία εταιρεία τεχνολογίας, με ηγετική θέση στη βιομηχανία πληρωμών. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, είμαστε η κινητήρια δύναμη στην καρδιά του εμπορίου, κάνοντας την παγκόσμια οικονομία ασφαλέστερη, πιο αποτελεσματική και πιο διαφανή για όλους. Καταναλωτές, έμποροι, επιχειρηματικοί εταίροι και κυβερνήσεις σε αγορές σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων μας, που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Η αποστολή μας είναι σαφής: Κάθε μέρα, παντού, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μας για να μπορέσουν οι καταναλωτές να κάνουν ασφαλείς, γρήγορες κι έξυπνες πληρωμές. Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα των πελατών μας, των κατόχων καρτών και των συνεργατών μας, γι ‘αυτό και είμαστε πρωτοπόροι στην ανάπτυξη νέων και καλύτερων τρόπων για να κρατήσουμε τις πληρωμές ασφαλείς.

Η Mastercard δίνει απεριόριστες δυνατότητες στην καθημερινότητά μας καθώς γίνεται δεκτή σε εκατομμύρια εμπορικά σημεία στην Ελλάδα και τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας σε οποιοδήποτε ΑΤΜ, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Απολαύστε την εμπειρία του ταξιδιού σας χωρίς το άγχος των μετρητών. Με πάνω από 35,9 εκατομμύρια σημεία σε όλο τον κόσμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Mastercard® όπου και αν ταξιδέψετε κι ανεξαρτήτως νομίσματος. Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και περισσότερο digital, μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιείτε τις online αγορές σας, όλο το 24ωρο, εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία που προσφέρει αυτή η δυνατότητα, ενώ η Mastercard εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, με την κάρτα Mastercard® έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

H Mastercard ενώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τις δυνάμεις της με το Άλμα Ζωής, στηρίζοντας με συνέπεια το Greece Race for the Cure®, έναν ανεκτίμητο θεσμό με στόχο την υποστήριξη γυναικών με πραγματική δύναμη για ζωή.
Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.mastercard.com/gr/consumer/index.html

https://www.facebook.com/MastercardGreece/

https://www.instagram.com/mastercardgr/ 

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Χάρισε δύναμη για 4η χρονιά!

Το επιτυχημένο Πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» της ΑΒ Βασιλόπουλος και του Pantene, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», συνεχίζει δυναμικά για 4η χρονιά του, μετρώντας στο ενεργητικό του ήδη πάνω από 26.000 κοτσίδες!

Το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τις Ελληνίδες, καλώντας τες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Πώς; Ζητώντας τους να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν την κοτσίδα τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά συγκινητικά. Μέχρι στιγμής πάνω από 26.000 γυναίκες έχουν προσφέρει τις κοτσίδες τους, ενώ η δυναμική του προγράμματος δείχνει αμείωτη αν αναλογιστεί κανείς ότι και τη 3η χρονιά το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από τις γυναίκες που συνέχισαν να προσφέρουν τις κοτσίδες τους.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε τα γράμματα που λαμβάνουμε ειδικά από μικρά παιδιά που δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους και χαρίσουν λίγη από τη δύναμη τους κόβοντας τα μαλλιά τους.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και προωθούνται σε κατασκευαστή περουκών. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την πώλησή τους επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία. Εναλλακτικά, για να μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε, με κάθε συσκευασία Pantene αποκλειστικά από τα ΑΒ, κάνετε 1 δωρεά στο πρόγραμμα. Ήδη 196 γυναίκες έχουν αποκτήσει τη δική τους περούκα. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Γιατί είναι ωραίο να είμαστε όλες δυνατές. Και αυτό ξεκινάει από εσένα!

Χάρισε κι εσύ δύναμη!

Μπες στο https://www.almazois.gr  ή στο https://www.ab.gr/xarise-dynami για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Επίσημοι Χορηγοί

.

astrazeneca

Σχετικά με την AstraZeneca

Η AstraZeneca είναι μια διεθνής βασισμένη στην επιστήμη βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως για τη θεραπεία νόσων σε τρία θεραπευτικά πεδία – Ογκολογία, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νεφρικές παθήσεις & Μεταβολικά Νοσήματα και Αναπνευστικές παθήσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης επιλεκτικά στους τομείς αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεπιστημών και λοιμωδών νοσημάτων. Η AstraZeneca ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.astrazeneca.gr

euroins

Euroins Insurance Group

Η Aσφαλιστική Eταιρεία Euroins Insurance Group (EIG) PLC είναι μέλος του Oμίλου Eurohold PLC. Ως Euroins Ελλάδος σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας, λόγω του βραβευμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της! Η Euroins Ελλάδος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών της Euroins ξεκίνησε ένα δυσθεώρητο έργο σε όλη την Ελλάδα: τον εξοπλισμό και τη δημιουργία απαραίτητων υποδομών σε 20 σχολεία της χώρας, από Βόρεια Ελλάδα ως τα ακριτικά νησιά μας, και από νηπιαγωγεία έως Λύκεια! Ακόμα, στηρίζει με συνέπεια πυλώνες του ελληνικού αθλητισμού όπως οι πρωταθλητές ποδηλασίας πίστας Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης και ο πρώτος οδηγός αγώνων καρτ με αναπηρία στα πόδια Παναγιώτης Παρασκευόπουλος. Ενισχύει σταθερά το έργο των Ιερών Μητροπόλεων πανελλαδικά για την κάλυψη των αναγκών σε ένδυση και συσσίτια απόρων. Δημιουργεί υποδομές και καλύπτει άμεσες ανάγκες σε μονάδες του Ελληνικού στρατού, της Αστυνομίας, του Λιμενικού. Εξοπλίζει πανελλαδικά τα Τμήματα Τροχαίας με υπερσύγχρονα αλκοολόμετρα στον αγώνα υπέρ της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων. Χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα για τα ελληνικά σχολεία που αφορούν την αξία της πρόληψης και του εθελοντισμού. Ακόμη, είναι ο συνεπέστερος αρωγός σε φορείς που ασχολούνται με ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το «Θ.Π.Κ. Μέριμνα Πάτρας», το «Άσυλο Ανιάτων» αλλά και αντικαρκινικά σωματεία πανελλαδικά. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης δηλώνει ότι «θα είμαστε παρόντες σε κάθε επιτακτική ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας, από την οποία αντλούμε τη δύναμή μας και σεβόμαστε για τις διαχρονικές αξίες που την διέπουν».

nestlefitness

Δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé®- Ενέργεια για να προχωράς μπροστά!

Όσο απαιτητική και αν είναι η μέρα, ένα δυνατό ξεκίνημα είναι αυτό που θα μας δώσει την ενέργεια να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά!  Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες, ασβέστιο και βιταμίνες Β, όπως μόνο τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé ξέρουν να προσφέρουν!

Κάθε τραγανή μπουκιά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αφού τα FITNESS® φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης.  Οι τροφές ολικής άλεσης αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας, καθώς ο σπόρος τους δεν υπόκειται σε καμία επεξεργασία, με αποτέλεσμα να διατηρείται η θρεπτική τους αξία.

Τα δημητριακά FITNESS®, στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υποστηρίζουν θερμά τη σημαντική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», συμμετέχοντας ενεργά στον αγώνα δρόμου “Greece Race for the Cure®” και υποστηρίζοντας το Πρόγραμμα ενημέρωσης & προληπτικής κλινικής εξέτασης νέων γυναικών.

frezyderm-greecerace-300x300

FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

genesis

GENESIS Pharma

Η GENESIS Pharma υπήρξε μεταξύ των πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα. Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.
Η GENESIS Pharma δραστηριοποιείται σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς. Διαθέτει σημαντικό εύρος καινοτόμων θεραπειών για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου, όπως το πολλαπλό μυέλωμα, μορφές λευχαιμίας, ο μεταστατικός καρκίνος του παγκρέατος, ο μεταστατικός καρκίνος του μαστού κ.α. Μπορεί, επίσης, να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της πολλαπλής σκλήρυνσης. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στους τομείς της δερματολογίας, ρευματολογίας και της νεφρολογίας.
Για περισσότερες πληροφορίες www.genesispharma.com.

NESCAFE

Nescafé® GOLD – Για τις στιγμές που αξίζουν!

Στη ζωή σου θα γνωρίσεις περίπου 80.000 ανθρώπους. Από όλους αυτούς, μόνο λίγοι θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Μόνο λίγοι θα ξέρουν πώς πίνεις τον καφέ σου, ποια ταινία σε κάνει να γελάς, ποιο είναι το μέρος που σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Με αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να κρατάς επαφή και να μοιράζεσαι μαζί τους στιγμές που αξίζουν.
Ανακάλυψε το νέο Nescafé Gold! Με προσθήκη κόκκων Arabica που έχουν αλεστεί 10 φορές πιο λεπτοί για γεύση και άρωμα από την καρδιά του κόκκου και πάντα τέλειο καβούρδισμα για να απολαμβάνεις τις στιγμές που αξίζουν!
Ο Nescafé Gold είναι θερμός υποστηρικτής του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» στον αγώνα δρόμου “Greece Race for the Cure®”.

newbalance

New Balance

Ιδρυθείσα το 1906, στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης, η New Balance μετρά πάνω από 110 χρόνια ιστορίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγγλος William J. Riley, παρατηρώντας τις κότες που είχε στην αυλή του, αντιλήφθηκε το μοναδικό χαρακτηριστικό της ισορροπίας στο βάδισμά τους. Εξ ου και το ότι τα πρώτα προϊόντα της New Balance, ήταν εσωτερικοί πάτοι, στήριξης και άνεσης.
Το 1938, παρουσιάζονται τα πρώτα αθλητικά παπούτσια και τρία χρόνια αργότερα, το 1941, η New Balance αρχίζει να ξεχωρίζει στο χώρο του αθλητισμού κατασκευάζοντας πλέον εξατομικευμένα (custom-made) αθλητικά παπούτσια.
Σταθμό στην ιστορία της εταιρίας, αποτελεί το έτος 1972. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της New Balance, -Ελληνικής καταγωγής- Jim Davis αγοράζει την εταιρία, τη σημαδιακή μέρα του μαραθωνίου της Βοστώνης. Έκτοτε, η εταιρία βρίσκεται εδραιωμένη ανάμεσα στις μεγαλύτερες αθλητικές εταιρείες παγκοσμίως, με ηχηρή παρουσία στον τομέα της ένδυσης και υπόδησης, ενώ παραμένει μοναδική μεγάλη αθλητική εταιρία, που κατασκευάζει αθλητικά παπούτσια σε Αμερική και Αγγλία.
Σήμερα, εκπροσωπεί περισσότερα από ένα Brand. Στόχος της είναι να επιδεικνύει υπευθυνότητα και ηγεσία στο χώρο, κατασκευάζοντας παγκόσμιου εύρους brands, που οι αθλητές είναι υπερήφανοι να τα φορούν, οι συνεργάτες της, υπερήφανοι να τα κατασκευάζουν και τα καταστήματα υπερήφανα να τα φιλοξενούν

Η New Balance μέσα απο μια μακροχρόνια συνεργασία 27 ετών με το ίδρυμα, Susan G. Komen®, στέκεται στο πλευρό των γυναικών, χορηγόντας όλους τους αγώνες που διοργανώνονται στην Αμερική. Επιπλέον συμβάλει με ποσοστό των πωλήσεων της ειδικής σειράς προιόντων με την σήμανση «Lace Up For the Cure®», ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

Η New Balance Greece θέλωντας να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς εταιρείας, γίνεται συμμέτοχη εμπράκτως, ενισχύωντας την προσπαθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση της νόσου.

Σας προσκαλούμε όλους στην φετινή διοργάνωση «Greece Race for the Cure®»,
να φορέσουμε τα αθλητικά μας παπούτσια, και να δώσουμε μαζί, ενωμένοι,με
κάθε βηματισμό, ενα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης και αισιοδοξίας.

Το σύνθημα μας «Η μόνη γραμμή τερματισμού, είναι η θεραπεία».

oysho

Oysho: Επίσημος (Race Partner)

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 ως μέλος του Ομίλου Inditex. Οι κολεξιόν είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να προσφέρουν στυλ και design, σε συνδυασμό με ποιοτικά υφάσματα και άνεση σε όλες τις σειρές προϊόντων: εσώρουχα, gymwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα.
Η Oysho απευθύνεται στις ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εκτιμούν την ποιότητα και θέλουν να ντύνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Η Oysho συνεχίζει να στηρίζει τον κόσμο του αθλητισμού και του υγιεινού lifestyle. Για ακόμη μια χρονιά, η αλυσίδα ενισχύει το Women’s Race στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και ανανεώνει τη δέσμευσή της στην Ελλάδα, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στο Race for the Cure®, τον Αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού στην Αθήνα, αποδεικνύοντας τη στήριξή της σε αυτό τον κοινό σκοπό.
Η Oysho έχει περισσότερα από 670 καταστήματα σε 54 χώρες, 19 από αυτά στην Ελλάδα. Επίσης λειτουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.oysho.com, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 33 χώρες.

yotuel

YOTUEL

Χαμόγελο…ίσως ο μεγαλύτερος και πιο όμορφος σύμμαχος του εαυτού σου, καθώς αποτελεί το καθρέφτη της ψυχής σου! Απόκτησε το πιο λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης δοντιών YOTUEL.
Επέλεξε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και ανακάλυψε την δυναμική που κρύβεται στο χαμόγελό σου κάνοντας κάθε στιγμή μοναδική.
Η Ισπανική εταιρεία BIOCOSMETICS Laboratories σχεδιάζει και παρασκευάζει τα προϊόντα YOTUEL από το 1994, ενώ τη Διανομή στην Ελλάδα έχει αναλάβει η φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ. Η τελευταία επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία, στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλλά και σε συνεργασίες με πρωτοπόρες διεθνείς εταιρείες. Διαθέτει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεσή της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ υποστηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τις δράσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Για πρώτη χρονιά, μέσα από τη σειρά προϊόντων YOTUEL, επιλέγει να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα δρόμου «Greece Race for the Cure ®» αποδεικνύοντας τη στήριξή της στο σκοπό αυτό γιατί όλοι μας αξίζει να χαμογελάμε.

#smilelooksgoodonyou#
Για περισσότερες πληροφορίες www.yotuel.gr

Υποστηρικτές

Χορηγός Δρομέων

Χορηγός Μικρών Δρομέων

Χορηγός Εθελοντών


Χορηγός Δρομέων

intermed-unipharma

UNI-PHARMA & INTERMED στηρίζουν δυναμικά το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ!

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με μεγάλο ενθουσιασμό, η Uni-pharma και η InterMed συμμετέχουν και φέτος στο 10ο Greece Race for the Cure® που οργανώνει το Άλμα Ζωής στις 30 Σεπτεμβρίου για να τιμήσει τις γενναίες γυναίκες που παλεύουν κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά και όσες επιβίωσαν από τη νόσο.

Intermed

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Κλέωνα Τσέτη, με όραμα την ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Ξεκινώντας πριν από 23 χρόνια με την παραγωγή διατροφικών προϊόντων, η εταιρεία έχει φτάσει σήμερα να παράγει για την ελληνική και διεθνή αγορά ευρύτατη γκάμα σκευασμάτων (από οδοντιατρικά, γυναικολογικά και αντιηλιακά, μέχρι διατροφικά, δερμοπαιδιατρικά, και διάδοσης υπερήχων).
Επίσης η InterMed, έχει καταφέρει να εδραιώσει στην αγορά, δυνατά brands, όπως τα UNISEPT, CHLOREXIL, EVA και REVAL και συνεχίζει να αναπτύσσει νέα καινοτόμα προϊόντα που διακρίνονται διεθνώς, όπως το VITAFIX.

Uni-Pharma

H εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 55 χρόνια από τον Κλέωνα Τσέτη, έναν φαρμακοποιό με όραμα την ισχυρή παρουσία των ελληνικών εταιρειών στη φαρμακευτική βιομηχανία, πράγμα που κατόρθωσε, μέσω της χρήσης καινοτόμου τεχνολογίας και της έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμακοτεχνικών μορφών.
Με υψηλής ποιότητας προϊόντα και ισχυρή παρουσία στην ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα, η UNI-PHARMA εδραίωσε τη φήμη μιας βιομηχανίας που παράγει ασφαλή, αποτελεσματικά και προστιθέμενης αξίας προϊόντα, ενώ η έμφαση στην καινοτομία αγκαλιάστηκε με θέρμη από τον ιατρικό κόσμο.
Η έμφαση επίσης στην ανάπτυξη νέων μεθόδων παραγωγής, έχει ως αποτέλεσμα η Uni-Pharma να λάβει Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πατέντα.


Χορηγός Μικρών Δρομέων

kampos-chiou

Κάμπος Χίου

Κάμπος Χίου & «Άλμα Ζωής»: Μία πράξη αγάπης!

Από το 2010, ο «Κάμπος Χίου» υποστηρίζει αδιάλειπτα το έργο του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Zωής», τόσο ως σταθερός χορηγός στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περίπατο Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όσο και μέσω της συνεχούς πραγματοποίησης cause-related marketing εμπορικών ενεργειών -μετατρέποντας έτσι την προτίμηση των καταναλωτών σε μία πράξη αγάπης.

Αυτή τη χρονιά, η Χυμοί Χίου Α.Ε., μία ελληνική βιομηχανία με βαθιά τοπικό χαρακτήρα αλλά και δυναμικό διεθνή προσανατολισμό, συμμετέχει στο 10ο Greece Race for the Cure® με τον «Κάμπος Χίου» ως Χορηγό Μικρών Δρομέων. Παράλληλα, για όλη τη χρονιά εξακολουθεί μια μεγάλη προωθητική ενέργεια σε super markets της χώρας με 5 προϊόντα φυσικών χυμών και φρουτοποτών, από την πώληση των οποίων μέρος των εσόδων προσφέρεται στο «Άλμα Ζωής».


Χορηγός Εθελοντών

ups

UPS

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η UPS® είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εφοδιαστική αλυσίδα , προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων, όπως τη μεταφορά πακέτων και εμπορευμάτων, τη διευκόλυνση του διεθνούς εμπορίου και την ανάπτυξη και εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των επιχειρήσεων. Με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές, η UPS παραδίδει 19,1 εκατομμύρια πακέτα καθημερινά. Τα συνολικά έσοδα για το 2016 ήταν 61 δισεκατομμύρια δολάρια με συνολικό ετήσιο όγκο 4.9 δισεκατομμυρίων πακέτων και εγγράφων.

ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η UPS εισήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 1976 , με την έναρξη παροχής εγχώριων υπηρεσιών στη Γερμανία. Η UPS έχει αναπτύξει από τότε ένα ολοκληρωμένο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, συνδυάζοντας την τοπική τεχνογνωσία σε κάθε αγορά με τη διεθνή δύναμη και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της UPS. Η UPS εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά της Ελλάδας το 1996, δημιουργώντας δικό της δίκτυο διαχείρισης δεμάτων και εγγράφων.

Βασικοί Χορηγοί 10ου Greece Race for the Cure®

Race Course Χορηγοί
10ου Greece Race for the Cure®