Παραλαβή υλικού

Παραλαβή του υλικού για το Greece Race for the Cure®

Με κάθε εγγραφή στο Greece race for the Cure®, παραλαμβάνετε:

  • t-shirt,
  • καπέλο
  • νούμερο αγώνα (race bib)
    Πίσω από το νούμερο του αγώνα υπάρχει τυπωμένος ο χάρτης της διαδρομής ώστε να σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε την ημέρα του αγώνα και να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα σημεία ενδιαφέροντος.

Αν έχετε κάνει εγγραφή ως δρομέας για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, στο kit του αγώνα περιλαμβάνεται και chip χρονομέτρησης.
Το chip χρονομέτρησης είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά κάθε αριθμού συμμετοχής.

Φωτογραφίες υλικού

Υπάρχει επιπλέον κόστος για την παραλαβή του υλικού;

Όχι. Στο αντίτιμο συμμετοχής σας περιλαμβάνεται και το απαραίτητο υλικό για να τρέξετε ή να περπατήσετε στο Greece Race for the Cure® 2018.

Πότε μπορείτε να παραλάβετε το υλικό σας;

Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό του αγώνα (race kit ) από 14 έως 27 Σεπτεμβρίου 2018

Από πού παραλαμβάνετε το υλικό σας;

Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας και από το είδος της συμμετοχής σας. Δηλαδή:

Ηλεκτρονικές εγγραφές

Αν έχετε κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή σας, μέσω της φόρμας του greecerace.gr, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό σας από το περίπτερο παραλαβών, στην 3ης Σεπτεμβρίου από 14/9/2018 έως 27/9/2018.

Με την ηλεκτρονική σας πληρωμή, η εγγραφή σας καταχωρείται στη βάση δεδομένων του Greece Race for the Cure® και εσείς λαμβάνετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail από εμάς, καθώς και το αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζάς σας.

Όταν έρθετε να παραλάβετε το υλικό σας, θα χρειαστεί να γνωρίζετε το είδος εγγραφής που έχετε πραγματοποιήσει (δηλ. αν η εγγραφή σας είναι ατομική ή ομαδική, για περίπατο 2 χιλιομέτρων ή αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων).
Καλό θα ήταν να έχετε πρόχειρο το id της εγγραφής σας ώστε να διευκολύνετε τους εθελοντές μας στην ανεύρεση των στοιχείων σας!

Με την επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής σας εγγραφής, θα λάβετε από τον εκάστοτε υπεύθυνο την απόδειξή σας, μαζί με το υλικό για τη συμμετοχή σας.

Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, θα πρέπει να επισκεφθείτε επίσης τον υπεύθυνο των chip χρονομέτρησης ώστε να σας δώσει τον αριθμό συμμετοχής με το chip στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δείτε το χρόνο στον οποίο τερματίσατε, μετά το τέλος του Greece Race for the Cure®.

Εγγραφές σε φυσικά σημεία – μόνο για περιπατητές 2 χιλιομέτρων

Αν κάνετε την εγγραφή σας σε κάποιο περίπτερο εγγραφών, αυτό σημαίνει πως παραλαμβάνετε όλο το υλικό για τη συμμετοχή σας εκείνη την ώρα της εγγραφής, από τους εθελοντές που βρίσκονται στο περίπτερο εγγραφής.
Εγγραφές σε περίπτερα πραγματοποιούνται μόνο για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, άρα το υλικό που παραλαμβάνετε είναι t-shirt, καπέλο και νούμερο αγώνα.

Ομαδικές εγγραφές – περίπατος 2 χιλιομέτρων ή αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας σε ομάδα, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό από τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» είτε για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη είτε για μεμονωμένες εγγραφές.
Για να παραλάβετε μαζικά για όλη την ομάδα, παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών (βοηθός – όνομα+ τηλέφωνο) 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.

Αν θέλετε να παραλάβετε για συγκεκριμένα άτομα ομάδας, θα βοηθήσει πολύ αν τα ονόματα των ατόμων της ομάδας σας για τα οποία παραλαμβάνετε, το νούμερο του t-shirt τους καθώς και τον τύπο της εγγραφής τους, δηλ. αν έχουν γραφτεί για τον περίπατο 2 χιλιομέτρων, για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων.