Τελευταίες ανακοινώσεις

Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις της διοργάνωσης Greece Race for the Cure®

Δωρεάν Κλινικός Έλεγχος Μαστού – Σάββατο 29/9/2018 στο Ζάππειο

Δωρεάν Κλινικός Έλεγχος Μαστού – Σάββατο 29/9/2018 στο Ζάππειο

Το Σάββατο 29.9.2018 και ώρα 12.00΄- 18.00΄στο χώρο του Ζαππείου, θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ,
μαζί με γιατρούς της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου, όπου θα πραγματοποιούν δωρεάν κλινική εξέταση μαστών σε γυναίκες ηλικίας 20 ετών και άνω.
Επιπλέον διαγνωστικές εξετάσεις (μαστογραφία, υπερηχογράφημα) θα παρέχονται δωρεάν από το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, σε όσες γυναίκες το κρίνουν απαραίτητο οι εξετάζοντες γιατροί.
Παράλληλα θα δίνονται προσωπικές συμβουλές για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Δηλώσεις συμμετοχής: Κα Ελένη Λέκα, 2108815444 (εσωτ. 19) έως 26/9/2018

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

10o Greece Race for the Cure® – Οι ηλεκτρονικές εγγραφές άνοιξαν!

O 10oς Αγώνας δρόμου και συμβολικός Περίπατος Greece Race for the Cure® τελεί
Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας
κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου

10 χρόνια Greece Race for the Cure®

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά.

Βήμα – βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

• Για την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού
• Για την ενημέρωση όλων σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, που μπορεί να σώσει ζωές
• Για έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πια.

10ο Greece Race for the Cure® : Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, Ζάππειο

Για 10η χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει το Greece Race for the Cure®, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων ενάντια στον καρκίνο του μαστού, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen®.
Φέτος, η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Το επετειακό, 10ο Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Ζάππειο. Δρομείς και περιπατητές σε δύο όμορφες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας και με διαφορετική ώρα εκκίνησης, θα «χαράξουν δρόμο» ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Παράλληλα, στο Ζάππειο θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή για τη ζωή, τη δύναμη και την ελπίδα.

Γιατί πραγματοποιείται το Greece Race for the Cure®

Το Greece Race for the Cure® είναι η αφορμή για να γιορτάσει τη ζωή της κάθε γυναίκα που έχει βιώσει καρκίνο του μαστού, αλλά και για να ενημερωθεί κάθε άνθρωπος για τον καρκίνο του μαστού, που διαγιγνώσκεται σε 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως.
Εκτός από τη συμβολική σημασία της διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, εφόσον τα καθαρά του έσοδα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Αναλυτικά, από το Greece Race for the Cure® του προηγούμενου έτους υλοποιούνται για το 2017-2018 τα εξής:
1. Ομαδικά ψυχοθεραπευτικά προγράμματα
2. Πρόγραμμα νομικής συμβουλευτικής & ενημέρωσης ασθενών
3. Πρόγραμμα γενετικής συμβουλευτικής και ανάλυσης
4. Πρόγραμμα παροχής πρακτικών συμβουλών για γυναίκες σε θεραπεία
5. Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης
6. Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Υγείας στις Δεξιότητες Επικοινωνίας με τον Ογκολογικό Ασθενή
7. Χρηματοδότηση έρευνας στον τομέα της ψυχο-ογκολογίας για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα
8. Εκστρατεία ενημέρωσης σε Δυσπρόσιτες περιοχές στην Ελλάδα
9. Πρόγραμμα ενημέρωσης και δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού σε γυναίκες 20-39 ετών
10. Πρόγραμμα ενημέρωσης σε χώρους εργασίας και σε γενικό πληθυσμό

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές άνοιξαν!

Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, ατομικά ή ομαδικά. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει: https://www.greecerace.gr/registration2018/

• Εγγραφές για τον αγώνα δρόμου 5χλμ πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, στο http://www.greecerace.gr

• Για εγγραφές στον περίπατο 2 χλμ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά στο http://www.greecerace.gr

Θα λειτουργήσουν και φυσικά σημεία εγγραφών σε όλη την Αθήνα από 10/9/2018 έως 22/9/2018 αποκλειστικά για τον περίπατο των 2χλμ.

Έναρξη Διοργάνωσης: 9πμ
• Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου: 10πμ – Αντίτιμο συμμετοχής: 8€
• Εκκίνηση Περιπάτου: 11:30πμ – Αντίτιμο συμμετοχής: 6€

Διήμερη γιορτή!

Η ημέρα πριν τον αγώνα θα είναι επίσης εορταστική και αφιερωμένη στην Προαγωγή της Υγείας. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 12μμ-6μμ γιορτάζουμε στο Ζάππειο, με πολλές παράλληλες δράσεις και με επετειακή συναυλία.

Δήλωση Προέδρου «Άλμα Ζωής»

«Όταν το 2009 αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση δεν φανταζόμασταν τι θα ακολουθούσε. Φέτος γιορτάζουμε τη ζωή, γιορτάζουμε τη διαδρομή, γιορτάζουμε την επέτειο των 10 χρόνων Greece Race for the Cure®, που συμπίπτει με την επέτειο 30 χρόνων «Άλμα Ζωής»!

Η λέξη «χαράζουμε» θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει 2 «συνθετικά»: τη λέξη «χαρά» και τη λέξη «ζούμε». Στο «Άλμα Ζωής», όλες εμείς οι survivors είμαστε χαρούμενες που ζούμε, είμαστε χαρούμενες που είμαστε εδώ, όσο δύσκολος κι αν ήταν κάποια στιγμή ο δρόμος. Αυτή μας η χαρά για ζωή δημιουργεί κάθε χρόνο τέτοια ατμόσφαιρα γιορτής στον αγώνα μας.
Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα από αυτή την ημέρα χαράς μπορούμε να προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες, είτε σε αυτές που τώρα δίνουν τον δικό τους αγώνα είτε σε όσες πρέπει να ξέρουν για να προλάβουν τον καρκίνο του μαστού, μέσα από οργανωμένα, σταθερά προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης και ενημέρωσης.
Είναι μεγάλη μας χαρά που έχουμε τόσα χρόνια όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Είναι μεγάλη μας τιμή που φέτος το Greece Race for the Cure® τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου. Είναι μεγάλη μας τιμή που για ακόμα μία χρονιά είναι μαζί μας, συνδιοργανωτής και πολύτιμος συνεργάτης ο Δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ.
Σας περιμένουμε, γιατί ΜΑΖΙ χαράζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο».

Δήλωση Προέδρου ΟΠΑΝΔΑ

O Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κύριος Κωστής Μπιτζάνης δηλώνει:
«Στηρίζουμε και φέτος το Greece Race for the Cure® και σχεδιάζουμε μαζί τη διεύρυνση της συνεργασίας μας».

 

 

Περισσότεροι από 35.500 συμμετέχοντες έτρεξαν-γιόρτασαν- στήριξαν

Περισσότεροι από 35.500 συμμετέχοντες
έτρεξαν-γιόρτασαν- στήριξαν το 9ο
Greece Race for the Cure®

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 με αφετηρία το Ζάππειο, πραγματοποιήθηκε το 9ο Greece Race for the Cure®, αγώνας δρόμου 5km και συμβολικός περίπατος 2km ενάντια στον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με τη συμμετοχή περισσότερων από 35.500 ατόμων.

Σε 2 πανέμορφες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε μοναδική ατμόσφαιρα, γυναίκες, άνδρες και παιδιά έγιναν μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έτρεξαν ή περπάτησαν, γιόρτασαν τη ζωή μαζί με τις survivors και στήριξαν το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», διαδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος.

Το Greece Race for the Cure® είναι ένας αγώνας- θεσμός, ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας Race for the Cure® παγκοσμίως και πραγματοποιείται με την έγκριση της Susan G. Komen ® και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Το Greece Race for the Cure® αποτελεί όχημα για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει τη νόσο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Χριστόφορος Μερούσης, Πρωταθλητής Ελλάδος στο Μαραθώνιο και η κυρία Μαρία Πολύζου, Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, που βράβευσαν τους πρώτους δρομείς. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κύριος Κώστας Μπιτζάνης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, δήλωσε:

« Μαζί έχουμε καταφέρει 9 χρόνια τώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού,  να μην τον φοβόμαστε, να αυξήσουμε την έγκαιρη διάγνωση στην Ελλάδα  και να κάνουμε αυτόν τον Αγώνα τη  2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® στον κόσμο. Αυτή η μέρα είναι μια γιορτή για όλους μας. Σήμερα μιλάμε για τη σημασία της πρόληψης, γιορτάζουμε τη ζωή με τις  γυναίκες με τα ροζ μπλουζάκια, και τιμούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι πια μαζί μας. Σας ευχαριστούμε για τη αγάπη που δείχνετε στον σκοπό. Η δύναμη όλων μας μπορεί και κάνει θαύματα!»

 

 

Ευχαριστούμε:

 • Την οργάνωση Susan G. Komen ® για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο «Άλμα Ζωής» και για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια
 • Το Δήμο Αθηναίων και το Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη
 • Τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τον Πρόεδρο κύριο Κώστα Μπιτζάνη για την πολύτιμη βοήθεια στη διοργάνωση αυτού του Μεγάλου Αγώνα
 • Την Ελληνική Αστυνομία που μας έδωσε φέτος της Αιγίδα της
 • Τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής
 • Την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών
 • Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών
 • Την Τροχαία Καισαριανής
 • Την «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.»
 • Τον Μέγα Χορηγό του φετινού Greece Race for the Cure ®, Mastercard ®, που εκτός από τη χορηγία πρόσφερε και 2€ επιπλέον στο Σύλλογο «Άλμα Ζωής» για κάθε εγγραφή με κάρτα Mastercard.
 • Τον Διακεκριμένο Χορηγό, «Pantene AB Βασιλόπουλος – Χάρισε Δύναμη».
 • Τους επίσημους χορηγούς: Nestle Fitness, Lipton, New Balance, OYSHO, PANDORA, ΦΑΓΕ
 • Τον χορηγό Survivors: Pfizer , τους χορηγούς Δρομέων: Intermed – Unipharma, τον χορηγό Εθελοντών: Κάμπος Χίου, τον χορηγό μικρών δρομέων : ΑΒ Βασιλόπουλος,
  τον χορηγό « τρέχω για…»: Roche Hellas
 • Τους υποστηρικτές μας: Aenorasis, Affidea, Astra Zeneca, Lanes, Planet, ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, Novartis, Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.
 • Τους χορηγούς ημέρας: Amgen, Benetton, Lamda Development, ΔΕΔΔΗΕ
 • Τους Κρίκους Ζωής: Credit Agricole, Colliers International, ΔίγκαςΦροντίδα Ε.Ε., Interamerican, Ionia Management, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ , PPD, Selonda, Vileda, Vivify, ΔΕΠΑ, Ολυμπία Οδός
 • Τους χορηγούς ειδών και υπηρεσιών : Alter Ego & Group22, , Athens 360, Athens Metro Mall, Batala Atenas, Coco-MAT, Europlan, Hard Rock Café, Hellenic Motor Museum, Hondos Center, Metron Stages, Original Kids – Original Senses, Radisson Blu Park Hotel, River West, Samsung, Skag S.A., SOS Ιατροί, The Kompany, The Mall Athens, TopCut – Modiano, ΕΔΟΚ (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων), ΕΛΕΔ, Ερρίκος Ντυνάν, Ευρωπαϊκή Πίστη, Ευρωκλινική Αθηνών.
 • Χορηγός Υδροδοσίας: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ.
 • Χορηγοί τροφοδοσίας εθελοντών: Aqua Power , Pizza Hut, KFC, Simply Burgers.
 • Τους Δ ωροθέτες μας: Active Sundays, Aegean Airlines, Athens Was, Balthazar, Benefit, Bhavana Yoga, Blue Star Ferries, Coco-MAT Hotels, Coozina, Ellinair Mouzenidis, Golden Rose Londessa, Grecotel Athena Athens Boutique Hotel, Hellenic Seaways, Hilton, Minoan Lines, Mod’s Hair, Octopus, Panas Sophisticated Hospitality, PANDORA, Parabita, Planet Fitness, Sephora, Speed Park, Toi & Moi, Tsiapas Photography, Wyndham Grand Athens, Όμιλος Καστελόριζο
 • Τους Χορηγούς Επικοινωνίας: Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: ΑΝΤ1 TV, Easy2, FORMA, Fthis.
  Athens Voice, Cosmote TV, Health Daily, Runner Magazine, Χρυσή Ευκαιρία.
 • Τους 600 εθελοντές μας βοηθούν για τη διεξαγωγή του Αγώνα.
 • Ευχαριστούμε τη Φαίη Σκορδά που ήταν εθελοντικά η παρουσιάστρια του φετινού αγώνα.
 • Πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε τους περισσότερους από 35.500 συμμετέχοντες που ήταν μαζί μας φέτος!

.

Πιο πρωτότυπο όνομα ομάδας

Πιο πρωτότυπο όνομα ομάδας

Η δημιουργικότητα ανταμείβεται στο Greece Race for the Cure®!

Αν έχεις κάνει την εγγραφή της ομάδας σου στην κατηγορία Ατομική Πρωτοβουλία ή Survivor, μπαίνετε αυτόματα σε ψηφοφορία για το πιο πρωτότυπο όνομα!

 

Όροι διαγωνισμού πρωτότυπου ονόματος

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αποκλειστικά ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει την ομαδική εγγραφή τους στο Greece Race for the Cure ® 2018, έχουν τουλάχιστον 10 συμμετοχές και ανήκουν στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ή SURVIVOR/ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.
Τα ονόματα των ομάδων αναρτώνται σε google form αλφαβητικά, μία ημέρα μετά τη λήξη των εγγραφών (25/9/2018 στις 12:00).
Ο διαγωνισμός ανακοινώνεται μέσω των social media του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Διάρκεια της ψηφοφορίας: 25/9/2018 ώρα 12:00 έως 29/9/2018 ώρα 12:00.
Ο νικητής εκλέγεται βάσει των ψήφων που έχει συγκεντρώσει το όνομα της ομάδας του.
Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να προωθήσουν τη συμμετοχή τους με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στον αρχηγό της ομάδας το Σάββατου 29/9/2018 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Η ομάδα με το πιο πρωτότυπο όνομα θα ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα on stage και θα λάβει το βραβείο της.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ομάδων

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ομάδων

 • Θέμα : 10 χρόνια Greece Race for the Cure®
 • Ποιος συμμετέχει: Όλες οι ομάδες που έχουν κάνει εγγραφή στο Greece Race for the Cure® έως 26/8/2018
 • Αποστολή φωτογραφιών: 18/6/2018- 26/8/2018 συμπληρώνοντας τη φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdJsSL3EgIAP0qbPE_f0KMGks3qLxDfz_IX9CcfuFz2khTIA/viewform?usp=sf_link
  Απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας συναίνεσης για χρήση και ανάρτηση των φωτογραφιών των συμμετεχόντων.
 • Διαγωνισμός: Όλες οι φωτογραφίες αναρτώνται στο facebook του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” και το κοινό ψηφίζει την αγαπημένη του! 
 • Διάρκεια ψηφοφορίας: 27/8/2018 και ώρα 12:00 έως 1/9/2018 ώρα 12:00

Γράφτηκες με την ομάδα σου στο Greece Race for the Cure®;

Μπορείς να συμμετέχεις ενεργά στον αγώνα μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, από τώρα!

Στείλε μας τη φωτογραφία της ομάδας σου και στείλε το δικό σου μήνυμα για τα 10 χρόνια Greece Race for the Cure®!

Απαραίτητα: Ένα μήνυμα ή ευχή για τα 10 χρόνια που χαράζουμε μαζί δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού φωτογραφίας ομάδων 2018

Θέμα του διαγωνισμού είναι τα 10 χρόνια Greece Race for the Cure®.

Στον διαγωνισμό φωτογραφίας μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ομαδική εγγραφή στο Greece Race for the Cure ® 2018 έως 26/8/2018 στις 23:59.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες καλούνται να αποστείλουν τη φωτογραφία τους, μαζί με το όνομα της ομάδας τους και την ημερομηνία εγγραφής τους στο Greece Race for the Cure® 2018 με e-mail στο lena@almazois.gr.

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο όσες έχουν αποσταλεί έως 26/8/2018 στις 23:59.

Ανάρτηση όλων των φωτογραφιών πραγματοποιείται 27/8/2018 στις 12:00 στο Facebook page https://www.facebook.com/almazois/ ταυτόχρονα σε album με τίτλο “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ 10 χρόνια Greece Race for the Cure®  – Χαράζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού”

Η κάθε ομάδα μπορεί να συμμετέχει με όποια φωτογραφία επιθυμεί, είτε αυτή απεικονίζει μέλη της ομάδας είτε άλλα στοιχεία, με την προϋπόθεση να συνδέεται η φωτογράφηση με μια ευχή/ μήνυμα για το 10ο Greece Race for the Cure®.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ανάρτηση φωτογραφιών που δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του. Δεν αναρτώνται και δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίες που απεικονίζουν παράνομο, πορνογραφικό, ρατσιστικό, προσβλητικό και συκοφαντικό περιεχόεμνο. προσβλητικά σύμβολα ή εικόνες/ εικονίδια/ λέξεις που παρουσιάζουν επικίνδυνες συμπεριφορές,  ή ενέργειες μη συμβατές με υγιεινό τρόπο ζωής (πχ κατανάλωση οινοπνευματωδών, κάπνισμα κ.ο.κ.).

Δεν αναρτώνται φωτογραφίες από image banks – εφόσον κάτι τέτοιο γίνει αντιληπτό από τους διοργανωτές.

Ο νικητής του διαγωνισμού φωτογραφίας θα προκύψει κατόπιν ανάρτησης των φωτογραφιών στο https://www.facebook.com/almazois/ album με τίτλο “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ 10 χρόνια Greece Race for the Cure®  – Χαράζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού” και ψηφοφορίας του κοινού.

Καταμέτρηση ψήφων πραγματοποιείται μέσω καταμέτρησης των συμβόλων engagement της κάθε φωτογραφίας (like, love, haha, wow, sad, angry) αποκλειστικά στην φωτογραφία που βρίσκεται μέσα στο album |ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ 10 χρόνια Greece Race for the Cure®  – Χαράζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού” .

Δεν υφίσταται αρνητική βαθμολογία/ λόγω χρήσης συμβόλων αρνητικού engagement (sad, angry) και δεν προσμετρώνται λοιπές αλληλεπιδράσεις με την εκάστοτε φωτογραφία που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω sharing σε profile εκτός του https://www.facebook.com/almazois/.

Διάρκεια της ψηφοφορίας: από 27/8/2018 και ώρα 12:00 έως 1/9/2018 ώρα 12:00.
Ανακοίνωση του νικητή πραγματοποιείται μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/almazois/ και με προσωπική επικοινωνία εκπροσώπου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» με τον αρχηγό της ομάδας.