Παραλαβή υλικού δρομέων

Ο αγώνας δρόμου και συμβολικός περίπατος Greece Race for the Cure® που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ έπειτα από ενημέρωση εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σχετικά με την παρουσία έκτακτων καιρικών φαινομένων, για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και εμπλεκομένων.

Σάββατο 29/9 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν παραλαβές από το Ζάππειο εξ αιτίας των ίδιων καιρικών φαινομένων.
Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό σας από τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», 3ης Σεπτεμβρίου 59, Αθήνα,1ος όροφος 1.10.2018 έως Πέμπτη 4.10.2018 Δευτέρα έως Πέμπτη 10πμ-6μμ.

Το υλικό που παραλαμβάνουν οι δρομείς είναι :

  • Καπέλο του αγώνα
  • T shirt δρομέα
  • νούμερο συμμετοχής με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης.

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά και οι παραλαβές του υλικού τους από το περίπτερο παραλαβών στην 3ης Σεπτεμβρίου 68 (ισόγειο), Αθήνα 10-27 Σεπτεμβρίου 2018, Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-6μμ.

Εναλλακτικά, μπορούν να παραλάβουν το υλικό τους το Σάββατο πριν τον αγώνα (29 Σεπτεμβρίου 2018, 12:00-18:00) από το περίπτερο εγγραφών στο Ζάππειο.

Δρομείς που έχουν κάνει ομαδική εγγραφή

  • Αν η ομάδα παραλαμβάνει μαζικά το υλικό, θα βρουν μέσα στην κούτα της ομάδας το σύνολο του υλικού, μαζί με το νούμερο και το τσιπ χρονομέτρησης όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους
  • Αν παραλαμβάνουν μεμονωμένα το υλικό τους από το σημείο παραλαβής, λαμβάνουν ταυτόχρονα και το chip χρονομέτρησης

 

Χορηγός Δρομέων