Παραλαβή υλικού Ομάδας

Πώς παραλαμβάνετε το υλικό της ομάδα σας

Ανάλογα με τον τρόπο που έχετε προγραμματίσει την εγγραφή σας και με το είδος συμμετοχής που έχετε επιλέξει, ο τρόπος παραλαβής υλικού ενδέχεται να διαφέρει.

Παραλαβή υλικού ομαδικών εγγραφών

1. Ομαδική εγγραφή σε περίπτερο εγγραφής – μόνο για περιπατητές 2 χιλιομέτρων:
Από περίπτερο εγγραφής

Οι ομαδικές εγγραφές που πραγματοποιούνται σε περίπτερο εγγραφής μπορεί να είναι αποκλειστικά για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Στην περίπτωση συμμετοχής στον περίπατο, λαμβάνετε όλο το υλικό κατά την εγγραφή από το περίπτερο.
Με την εγγραφή σας στο περίπτερο οι εθελοντές σας παραδίδουν και την απόδειξη πληρωμής.

Παραλαβή υλικού δρομέων που ανήκουν σε ομάδα : Άλμα Ζωής ή Ζάππειο

Οι δρομείς 5 χιλιομέτρων που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποια ομάδα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους είτε ηλεκτρονικά είτε στα γραφεία του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”.

Συνεπώς οι παραλαβές υλικού για τους δρομείς, ακόμα κι αν αυτοί ανήκουν σε ομάδα γίνονται αποκλειστικά στα γραφεία μας, 3ης Σεπτεμβρίου 59, Αθήνα έως 26 Σεπτεμβρίου ή στο Ζάππειο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

2. Ομαδική εγγραφή μέσω του website www.greecerace.gr :
Περιπατητές και Δρομείς, “Άλμα Ζωής” ή Ζάππειο

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας σε ομάδα ηλεκτρονικά, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό από τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» είτε για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη είτε για μεμονωμένες εγγραφές.
Για να παραλάβετε μαζικά για όλη την ομάδα, παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών (βοηθός – όνομα+ τηλέφωνο) 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.
Αν θέλετε να παραλάβετε για συγκεκριμένα άτομα ομάδας, θα βοηθήσει πολύ αν τα ονόματα των ατόμων της ομάδας σας για τα οποία παραλαμβάνετε, το νούμερο του t-shirt τους καθώς και τον τύπο της εγγραφής τους, δηλ. αν έχουν γραφτεί για τον περίπατο 2 χιλιομέτρων, για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων.

Επίσης, παραλαβές γίνονται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από το Ζάππειο.

3. Ομαδική εγγραφή μέσω excel – μόνο για εταιρείες και μεγάλες ομάδες

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας έπειτα από συνεννόηση με την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών και έχετε καταθέσει λίστα ονομάτων, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό της ομάδας σας από τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» 3ης Σεπτεμβρίου 59, Αθήνα έως 26 Σεπτεμβρίου.
Για να παραλάβετε μαζικά για όλη την ομάδα, παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.

Ανάλογα με τη συνεννόηση που έχετε κάνει με την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών, διαφοροποιείται ο τρόπος πληρωμής και το αποδεικτικό που λαμβάνετε μαζί με το υλικό σας.