Παραλαβή υλικού Ομάδας

Ο αγώνας δρόμου και συμβολικός περίπατος Greece Race for the Cure® που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ έπειτα από ενημέρωση εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σχετικά με την παρουσία έκτακτων καιρικών φαινομένων, για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και εμπλεκομένων.

Σάββατο 29/9 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν παραλαβές από το Ζάππειο εξ αιτίας των ίδιων καιρικών φαινομένων.
Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό σας από τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», 3ης Σεπτεμβρίου 59, Αθήνα,1ος όροφος 1.10.2018 έως Πέμπτη 4.10.2018 Δευτέρα έως Πέμπτη 10πμ-6μμ.

Πώς παραλαμβάνετε το υλικό της ομάδας σας

Ανάλογα με τον τρόπο που έχετε προγραμματίσει την εγγραφή σας και με το είδος συμμετοχής που έχετε επιλέξει, ο τρόπος παραλαβής υλικού ενδέχεται να διαφέρει.

Παραλαβή υλικού ομαδικών εγγραφών

1. Ομαδική εγγραφή σε περίπτερο εγγραφής – μόνο για περιπατητές 2 χιλιομέτρων:

Οι ομαδικές εγγραφές που πραγματοποιούνται σε περίπτερο εγγραφής μπορεί να είναι αποκλειστικά για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Στην περίπτωση συμμετοχής στον περίπατο, λαμβάνετε όλο το υλικό κατά την εγγραφή από το περίπτερο.
Με την εγγραφή σας στο περίπτερο οι εθελοντές σας παραδίδουν και την απόδειξη πληρωμής.

2. Ομαδική εγγραφή μέσω του website www.greecerace.gr :
Περιπατητές και Δρομείς, Περίπτερο παραλαβών ή Ζάππειο

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας σε ομάδα ηλεκτρονικά, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό από το σημείο παραλαβών στην 3ης Σεπτεμβρίου 68 (ισόγειο), Αθήνα, 10-27 Σεπτεμβρίου 2018, Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-6μμ ή στο Ζάππειο το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Μαζική παραλαβή για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας: Παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών ηλεκτρονικών εγγραφών (Γιάννου Έφη, 2104180006, εσωτ. 10) 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.

Παραλαβή για μεμονωμένα μέλη ομάδας: Αν θέλετε να παραλάβετε για συγκεκριμένα άτομα ομάδας, θα βοηθήσει πολύ αν τα ονόματα των ατόμων της ομάδας σας για τα οποία παραλαμβάνετε, το νούμερο του t-shirt τους καθώς και τον τύπο της εγγραφής τους, δηλ. αν έχουν γραφτεί για τον περίπατο 2 χιλιομέτρων ή για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων.

Επίσης, παραλαβές γίνονται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου από το Ζάππειο, 12:00 – 18:00.

*** Οι δρομείς 5 χιλιομέτρων που ανήκουν σε ομάδα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά και να παραλάβουν το υλικό τους  αποκλειστικά στο σημείο παραλαβών  στην 3ης Σεπτεμβρίου 68 (ισόγειο), Αθήνα 10-27 Σεπτεμβρίου 2018, Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-6μμή στο Ζάππειο το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

3. Ομαδική εγγραφή μέσω excel – μόνο για εταιρείες και μεγάλες ομάδες

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας έπειτα από συνεννόηση με την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών (Τζιντζηροπούλου Φρόσω, 210 4180006,εσωτ.25) και έχετε καταθέσει λίστα ονομάτων, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό της ομάδας σας από το σημείο παραλαβών  στην 3ης Σεπτεμβρίου 68 (ισόγειο), Αθήνα 10-27 Σεπτεμβρίου 2018, Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-6μμ.

Για να παραλάβετε μαζικά για όλη την ομάδα, παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών (Τζιντζηροπούλου Φρόσω, 210 4180006, εσωτ.25) 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.

Ανάλογα με τη συνεννόηση που έχετε κάνει με την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών, διαφοροποιείται ο τρόπος πληρωμής και το αποδεικτικό που λαμβάνετε μαζί με το υλικό σας.