Είσαι Survivor; Έλα μαζί μας

SURVIVORS

Γιατί να έρθω στον αγώνα;

Είσαι suvivor;

Είσαι η ψυχή του Αγώνα.
Είσαι η ζωντανή απόδειξη δύναμης και ελπίδας.
Είσαι το πρότυπο για την απομυθοποίηση της ασθένειας.
Είσαι η εικόνα της ελπίδας και της συνέχισης παρά τις όποιες δυσκολίες

Ο Αγώνας Greece Race for the Cure® είναι μια γιορτή για τις γυναίκες που έχουν βιώσει ή βιώνουν την εμπειρία καρκίνου μαστού.
Δεν ξεχνάμε και αυτές που δεν είναι πια κοντά μας.

Γιατί να φορέσω το ροζ μπλουζάκι;

Το ροζ μπλουζάκι την ημέρα του αγώνα είναι το μπλουζάκι που φορούν αποκλειστικά οι survivors.
Είναι ένας ακόμα τρόπος να δουν οι γύρω μας πως είμαστε εδώ, είμαστε ενεργές και συμμετέχουμε σε μια γιορτή για τη ζωή μας.
Είναι ένας τρόπος να δουν και άλλες γυναίκες που περνούν αυτή τη στιγμή την ίδια περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού πως η ζωή συνεχίζεται μετά τον καρκίνο του μαστού, πως είναι και στο χέρι μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πως η ελπίδα είναι μπροστά τους, στη διπλανή τους με τα ροζ.

Το ροζ μπλουζάκι είναι ένας τρόπος να «σπάσουμε» το ταμπού, να δηλώσουμε πως ναι, ζήσαμε τον καρκίνο του μαστού και ζούμε και τώρα, είμαστε survivors και συνεχίζουμε.

Αν δεν επιθυμείς να φορέσεις το ροζ μπλουζάκι, μπορείς απλά να τρέξεις με λευκό!


Το μαξιλαράκι pillow positive είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Αν θέλεις να προμηθευτείς το δικό σου Pillow Positive μαξιλαράκι, επισκέψου το περίπτερο “ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ” την ημέρα του Αγώνα Greece Race for the Cure®.