Πάνω από 11.000 άτομα συμμετείχαν την Κυριακή 2 Οκτώβρη 2011, στον συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περίπατου, Greece Race for the Cure® που διοργανώσαμε για 3η συνεχή χρονιά!

Άντρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας έτρεξαν ή περπάτησαν για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να συμβάλουν στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ενώ γυναίκες που έχουν περάσει οι ίδιες την εμπειρία του καρκίνου του μαστού έστειλαν σε όλους ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας!

Η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «’Άλμα Ζωής» και Πρόεδρος του Αγώνα, τόνισε ότι με αυτή τη διοργάνωση θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, ώστε να μειωθούν οι θάνατοι από την ασθένεια. Για εμάς κάθε ζωή είναι σημαντική. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι να βρεθούν οι θεραπείες που θα βάλουν τέλος σε αυτή την ασθένεια!

Την εκκίνηση έδωσαν η κυρία Παναγιάτα Ψαράκη, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων , μαζί με την κυρία Μαρία Πολύζου, πρώην Αθλήτρια Δρόμων Αντοχής, Πανελληνιονίκη, Βαλκανιονίκη, Διευθύντρια του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου και Πρέσβειρα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Recommended Posts